Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

DJ PETRO! Fiecare dintre dumneavoastră a avut și va mai avea, în viața personală, evenimente ce vor trebui marcate prin muzică bună, antren, distracție:

  • botez
  • zi aniversară
  • nunta

Iar antrenul, muzica, distracția sunt, probabil, unul dintre factorii decisivi.

Pentru toate acestea, există DJ Petro. Un sufletist 100%, o persoană caldă, sinceră, deschisă, tot timpul în întâmpinarea dorințelor și cerințelor dumneavoastră.

Serviciile sale sunt echivalente cu excelența în domeniu, cu profesionalismul cert, mai ales că această ocupație (acum, doar o pasiune) nu-i este străină, Petro lucrând ca DJ de radio mulți ani în România.

Pentru DJ Petro, fiecare client/partener e unic. Fiecare dintre cei care i-au solicitat până acum serviciile au avut parte de seri memorabile, de petreceri minunate, de care-și amintesc cu drag chiar și peste ani.

Iar la evenimentele la care el a fost organizator încercat, de fiecare dată, să ofere calitate, ridicând mereu ștacheta exigențelor, din respect pentru dumneavoastră, partenerii și clienții săi, din respect pentru munca bine făcută.

  • Revelion
  • Ziua Îndrăgostiților
  • Ziua Femeii
  • Balul primăverii
  • Etno party
  • Ziua României)a

Cei care au fost prezenți la evenimentele sale sau l-au avut partener ca DJ pentru petrecerile proprii știu că în descrierea de mai sus nu este nicio exagerare. Iar cei care, din varii motive, nu au avut încă ocazia să-l cunoască, sunt invitați să o facă fără ezitare. Nu vor regreta. Vor găsi, în DJ Petro, partenerul ideal.

Prietenul care le va fi mereu alături, atunci când îi vor solicita ajutorul. Amfitrionul care va ști să-și primească întotdeauna invitații cu zâmbetul pe buze, cu o strângere caldă a mâinii, cu o vorbă bună. Animatorul care nu se va da în lături de la niciun efort pentru a vă vedea veseli, plini de viață, pe ringul de dans toată seara!

Sloganul său spune, dealtfel, totul: „Pentru un eveniment de marcă, alege DJ-ul care se demarcă: DJ Petro!“

Vă asigur de întreaga mea prețuire pentru că doar prin drumneavoastră existența lui DJ Petro e posibilă. Ca și artiștii, fără public, nu ai cum exista. El te ridică, el te coboară, el te critică sau te iubește. Mulțumesc pentru că existați și pentru că apreciați. Vă îmbrățisez cu drag, al dumneavoastră, DJ Petro.

Intra in Contact

Cere Listarea

Este afacerea sau anuntul tau? Preia controlul asupra ei cu un cont gratuit!

Claim Listing